Saturday , 7 December 2019

KARDINAL ERNEST TROSHANI APEL NDAJ POLITIKES PER PAQE

Mesha e pasditës të së martes ka qenë e veçantë në kishën e Zojës së Këshillit të Mirë ne Shkoder. Kjo sepse, pas një mungese të gjatë në vendlindje, eminenca e tij kardinali Ernest Troshani u rikthye në Shkodër dhe mori pjesë në drejtimin e kësaj meshe. Të gjithë duhet të jemi zëdhënësit e mëdhenj të paqes dhe kulturës vëllazërore tha eminenca e tij, Troshani në përfundim të meshës.

Ai ka edhe një mesazh për situatën politike në vend.

Gjatë meshës, kardinal Troshani iu drejtua me porosi të forta besimtarëve, teksa u kujtoi se cdo gjë tokësore lihet pas.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …