KARTA E SHENDETIT, RADHE TE GJATA

Qytetaret e Shkodres po presin me dite te tera duke ardhur nga zona te ndryshme te Shkodres por qe kthehen ne shtepi pa karten e shendetit.

Te revoltuar perpara mikrofonit ata thone se nuk ja vlen sepse serish duhet te paguash per tu kuruar, ndersa theksojne se nuk ja vlen as per kohezgjatjen qe ka karta sepse qytetaret jane informuar qe karta ka vlere vetem 3 muaj.

Ndonese fondi i deyrueshem i klientit ka dhene afatin deri me 30 prill per pajisjen me kasta te shendetit radhet jane te pa evitueshme. Kjo pasi 1 sportel i vetem nuk mund te perballoje fluskin e qytetareve. Pavarsisht kerkesave dhe ankesave te qytetareve shendetesia falas do te vijooje qe ti torturoje qytetaret e saj per 1 karte shendeti

Lexoni dhe kete

“FESTA E VELIPOJËS 2020”

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të shtunë “Festën e Velipojës 2020”. Një aktivitet që kishte …