Wednesday , 1 April 2020

KARTA E STUDENTIT DHE SHËRBIMET QË OFROHEN

Karta e studentit dhe shërbimet që ofrohen ishin temë diskutimi gjatë një mbledhje të organizuar këtë të marte në sallën e këshillit Bashkiak Shkodër. Edhe pse me vonesë, por këmbëngulja e studentëve dhe protestës së tyre bëri që të rikthehej në vëmendje edhe njëherë karta e studentit, për të cilën studentët kërkojnë që të jetë në funksion sa më parë.

Në këtë takim merrnin pjesë edhe rektori Adem Bekteshi, dekanë, pedagogë, këshilltarë dhe përfaqësues të Bashkisë Shkodër.

Ndërkohë nuk munguan as replikat.

Kësisoj, studentët kërkojnë që karta e studentit të vihet funksion të tyre, në të kundërt do ti rikthehen përsëri protestave.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …