KARTELA E VAKSINIMIT PER FEMIJET

Verifikimi i gjendjes së vaksinimit të femijeve nw shkolla qenë në fokus të punës së Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor në Lezhë gjatë kësaj periudhe. Kryenspektorja e Shendetësisë Laureta Prendi thotë se deri më tani gjatë inspektimeve që janë bërë nuk janë konstatuar shkelje, ndërsa ka garantuar se nuk do të ketë tolerime në këtë drejtim.

Në bazë të urdherit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale asnjë institucion arsimor nuk duhet të pranojë asnjë fëmije pa kartele vaksinimi të plotë sipas moshes që ka fëmija.

Lexoni dhe kete

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e …