Wednesday , 2 December 2020

KASTRAT, FSHATI KOSAN PA UJE TE PIJSHEM

Prej vitesh fshati Kosan i njesise asministrative Kastrat ne bashkine Malesi e madhe, vuan mungesen e ujit te pijshem pergjate gjithe vitit. Banoret shprehen se eshte e paparanueshme kjo situate ndersa ka veshtiresuar jeten e tyre pasi per tu furnizuar me uje te pijshem ata detyrohen te shkojne ne fshatrat tjera dhe duke qene se jane larg ka dhe kosto shpenezimi thone banoret .

Ndonese per kete problem madhor ju eshte premtuar shume ne cdo fushate zgjedhore ketyre banoreve ende nuk eshte bere asgje konkrete. nderkohe qe ata qe e vuajne kete jane banoret aq me teper qe tani situata behet edhe me problematike me ardhjen e stines se veres.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …