Breaking News

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, në kuadër të një projekti të mbështetur nga Bashkimi Europian. Takimi u organizua në qytetin e Shkodrës dhe i pranishëm ishte edhe prefekti i këtij qarku, Çesk Millja. Ai foli për hartimin e këtij projekti për rritjen e kapaciteteve për të menaxhuar asetet dhe për të minimizuar rriskun nga katastrofat e ndryshme.

Ai tregoi ndërhyrjet për të eleminuar këto katastrofa.

Në fakt Qarku Shkodër është përballur vitet e fundit me katastrofa të ndryshme, siç kanë qenë edhe përmbytjet.

Lexoni dhe kete

VIJOJNË PUNIMET NË RRUGËN “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Shkodrës. Investimi me vlerë rreth …