“KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFINJ”

Një takim është mbajtur në prefekturën e Qarkut Shkodër, në kuadër të projektit “Katastrofat nuk njohin kufinj”, Mali i Zi – Shqipëri 2014 – 2020. Prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja kërkoi që pushteti vendor të vendosë kapacitet e nevojshme dhe do bëhet maksimumi që të gjitha fatkeqësitë natyrore të monitorohen me projekte të veçanta.

Millja theksoi se digat kanë sigurinë e lartë në Qarkun e Shkodrës.

Ndërkohë përfaqësuesi i Malit të Zi Millan Radoviç tha se duhet të bashkëpunojmë më shumë me njëri – tjetrin.

Në këtë takim merrnin pjesë përfaqësues të dy vendeve fqinje.

Lexoni dhe kete

HAXHIJA: TAMPON VETËM PËR PERSONAT ME SIMPTOMA

Teste tamponi ka mjaftueshëm në Shkodër, por nuk ka për persona që thjesht duan të …