Friday , 19 January 2018

KE: Kriporja e Ulqinit te mbrohet me ligj!

Komisioni Europian, gjegjsisht Drejtoria pr zgjerim pran ktij komisioni, ka pershndetur faktin q Mali i Zi e njeh rndsine e Kripores si habitat Emerald i shpendve sipas konvents s Bernit, dhe knet me rndsi europiane sipas konvents s Ramsarit, shkruan gazeta Vijesti.

Por ato poashtu kan shprehur shqetsimin e tyre se Kriporja akoma nuk sht e mbrojtur me ligje t Malit t Zi, as me planin hapsinor t Komuns s Ulqinit e as me plan hapsinor t t Mirave Detare, thuhet n deklaratn e ksaj drejtorie.

Lexoni dhe kete

ARSIMI NE PLAVE DHE GUCI TE MALIT TE ZI

Arsimi ne vendet e Plaves dhe Gucise ne Mal te Zi eshte me probleme. Kjo …