Saturday , 8 August 2020

KEPI: NDERPRERJA E UJIT PER SHKAK TE SHPERDORIMIT

Situata e furnizimit me uji te pijshem nuk eshte aspak e mire. Kjo se fundi pranohet edhe nga vete ndermarrja e ujesjellesit Shkoder ku titullari Leonard Kepi tha se nuk eshte per mungese kapaciteti por si shkak I shperdorimit qe bejne qytetaret ujit.

I pyetur nese ka patur gjoba Kepi tha se deri me tani jo, por ne kemi grupe ne terren dhe do te kete masa administrative pasi situate eshte e pa tolerueshme.

Nderprerjet e here pas hershme ne zona te caktuara ne qytet jane kthyer ne nje shqetesim per qytetaret pasi me rritjen e temperaturave mungesa e ujit behet tejet e veshtire. Por Kepi thote se jane qytetaret at ate cilet duhet ta kursejne ujin ne menyre qe ta kene pa nderprerje.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …