Sunday , 21 January 2018

KERKESA DREJT KESHILLIT BASHKIAK SHKODER PER BY-PASS-in

Drejtuesi i “Eko Mendje” dhe njekoesisht aktivist ne qytetin e Shkodres, Mirsada Basha, i ka derguar nje email keshilltareve  te Keshillit Bashkiak Shkoder, per te ndalur punimet e bay-passit afer lumit Buna. Basha kerkon qe te shihet projekti i bay-passit dhe kalimi i tij afer lumit Buna eshte problem turistik dhe mjedisor. Sipas Bashes, shkodranet do te humbasin bunen, prandaj duhet edhe nje ndergjegjesim me i madh nga ana e tyre.

Drejtuesi i “Eko Mendje” thekson se nese nuk do te kete nje reagim nga keshilltaret do te organizohen protesta dhe peticione ndaj Bashkise Shkoder dhe qeverise per kete dem qe po i shkaktohet lumit Buna ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

NISMA PER PYLLEZIMIN E TARABOSHIT NE SHKODER

Ministria e Mjedisit, Bashkia Shkoder, organizata “Eko Mendje” dhe organizata dhe institucione te tjera ne …