Wednesday , 2 December 2020

KERKESAT E “PAK” KANE RENE NE VESH TE SHURDHER

Kerkesat e shoqates se invalideve paraplegjik dhe tetraplegjik Shkoder kane rene ne vesh te shurdher nga kandidatet e forcave politike te parlamentit te ardhshem. Keshtu shprehet kryetarja e kesaj shoqate Gjina Ndou, qe thekson se hallet e kesaj kategorie nuk jane perfshire ne programet e kesaj partie politike.

Por, Ndou shton se kerkesat e kesaj shtrese nuk jane marre parasysh as nga deputetet e 4 viteve te meparshme, qe nuk e kane ngritur zerin per kete shtrese.

Ne shoqaten e tetraplegjikeve jane 150 persona, ku invalide te kategorive te ndryshme jane 50, familje te jetimeve 25 dhe te verber 30.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …