Wednesday , 24 January 2018

KERKESAT ME TE MEDHA PER PUNE NGA MESHKUJT

Kerkesat me te medha per pune vijojne te jene nga meshkujt. Nje fakt i tille behet i ditur nga vete drejtorja e Zyres se Punes Shkoder, Rozafa Zmijani. Kjo vjen edhe per shkak se problematikat e tregut jane me te medha tek meshkujt. Zmijani thekson se meshkujt jane te prirur drejt profesioneve, por ofertat jane te pakta.

Ne lidhje me kete te fundit, ofertat e pakta sipas Zmijanit jane per dy arsye.

Nder te tjera, Zmijani tregon se Zyra e Punes Shkoder ka adresuar specialistet drejt bizneseve per te formuar nje lidhje bashkepunimi me to, ku gjate muajit Nentor jane kontaktuar 1600 subjekte.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …