Wednesday , 24 July 2019

“KERKIMI DHE EDUKIMI, SFIDA DREJT SE ARDHMES”

Eshte zhvilluar konferenca e trete shkencore nderkombetare “Kerkimi dhe edukimi sfida e se ardhmes 2015”,e cila kishte ne fokus perfshirjen e fushave te ndryshme studimore si ne Shqiperi, Ballkan, Europe, Amerike e me gjere. Zv Rektori i Universitetit te Shkodres Fatmir Vadahi       evidentoi qellimin e kesaj konference.

E pranishme gjate kesaj konference ishte edhe kryetarja e Bashkise se Shkodres Voltana Ademi e cila kesaj here vinte si pjese e dikurshme e stafit te pedagogeve te Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Kjo konference eshte nje ngjarje e rendesishme ne nivel nderkombetar dhe mblodhi studiues nga fushat e artit,  kultures,studimeve shkencore,medias dhe komunikimi dhe shkencave shoqerore e shume fusha te tjera.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia ShkodĂ«r dhe KĂ«shilli i BashkisĂ« ShkodĂ«r kanĂ« organizuar pasditĂ«n e sĂ« premtes ceremoninĂ« e …