KERKIMI I DOKUMENTAVE PER TE KALUAR NE DUKAGJIN, BANORET: NUK JEMI TERRORISTE

Vijojnë kontrollet e policisë në rrugën e Prekalit për ato që duan të udhëtojnë drejt zonës së Dukagjinit. Kontrolle 24 orëshe po ushtrohen prej disa ditësh dhe kanë vijuar edhe këtë të marte. Banorët e zonës shprehen kundër kontrolleve, pasi janë brenda territorit të Shqipërisë dhe duhet të lëvizin lirshëm e nuk janë terroristë.

Sipas policisë, kontrollet e shtuara vijnë për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike. Një gjë e tillë natyrisht që do të ndikojë negativisht për turizmin në këtë zonë.

 

Lexoni dhe kete

ISH UZINA E “VDEKJES” NE LAÇ

4 përsona kanë humbur jeten nga viti 2004 e deri më tani tek Ish Uzina …