KESHILLI BASHKIAK MIRATON 2 PROJEKT-VENDIMET E KTHYERA NGA PREFEKTI

Keshilli bashkiak Shkoder ka zhvilluar mbledhjen jashte radhe per miratimin e 2 projekt- vendimeve te cilat nuk moren miratimin e prefektit. Ne fillim te mbledhjes Kryetari i ktij kshilli Xhemal Bushati dha sqarimin e tij mbi ligjshmerine e miratimit te vendimeve.

 

Kreu i grupit t kshilltarv t LSI- s mbrojti edhe verdiktin e prefektit me arsytimin se zv/kryetaret e keshillit nuk mund te jene kryetare te komisioneve.Keshilltari Mustafe Lici tha se keshilli bashkaik mund te ndryshoje cdo germe te vendimeve me ane te votes dhe kjo ska pse te jete e paligjshme per institucionin e prefektit.

 

Ne perfaqesimet e eshtjeve te nevojshme prane gjykates adminitrative si dhe per t prfaqsuar kshillin bashkiak Shkoder, n Gjykatn Administrative t Shkalls s Par Shkoder n shtjen gjyqsore me padits: kshilltarin Fatlum Nurja per konstatimin e pavlefshmris absolute t vendimit nr. 8, dat 20.08.2015 t kshillit bashkiak Shkoder u Zgjodhen keshilltaret Bujar Hoti, Lindita Rei dhe sekretari i keshillit bashkiak Suel Hadri. Keshilltari Gasper Koka sqaroj ne menyre te ligjshme se si mund te prfaqsohen keshilltaret n kt cshtje.

 

M pas kshilltart e djatht miratuan pikat e rendit t dits pa votat e majta pasi kt here PS dhe LSI i bashkuan votat.

Lexoni dhe kete

LULZIM BASHA PREZANTON PLANIN EKONOMIK TË PD

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zbuluar planin ekonomik të PD që ka për …