Friday , 25 September 2020

KESHILLI BASHKIAK, TE MAJTET BASHKOHEN ME TE DJATHTIT, VOTOJNE PAKETEN FISKALE

Prej me shume se 4 oresh ka zgjatur mbledhja e pare e keshillit bashkiak Shkoder per vitin 2016 ndersa jane diskutuar e me pas miratuar taksat dhe tarifat vendore te bashkise Shkoder. Kryebashkiakja Voltana Ademi ne hapje te mbledhjes shpjegoi fokusin e paketes fiskale per kete vit.

Mendimet e keshilltareve mbi kete pakete kane qene te shumta ku u ndane ne dy kampe. Te djathtit e pergezuan kryebashkiaken ndersa keshilltaret e majte dhane kritika e po ashtu shtruan shume pikpyetje mbi paketen e re.Po ashtu keshilltarja e majte Senida Mesi u perqendrua tek disa handikape qe krijohen ne paketen e re fiskale, kryesisht ate te gjobave

 

Pas pergjigjeve te kryebashkiakes Ademi keshilltaret kane dhene 38 vota per miratimin e paketes fiskale, ndersa abstenuan 4 keshilltare. Paketa fiskale u miratua edhe me 2 propozime shtese te keshilltareve Bujar Hoti dhe Senida Mesi

Lexoni dhe kete

PËRGATITJET PËR ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Te Partia Demokratike dega Shkodër vijon puna për zgjedhjet e 25 prillit. Tashmë kjo forcë …