KESHILLI I BASHKISE, REPLIKA PER 4 PIKA

Mbledhja e radhes e keshillit bashkiak Shkoder kishte te bente me 4 pika .Pika e pare ishin diskutimet mbi Vllaznine kurse pikat e tjera u kaluan terthorazi.Diskutimet mbi piken e pare zgjaten rreth 1e 30 min me replika e kunder replika.Ky diskutim u nderpre nga Mark ndue Marku invalid I cili prej muajsh ben kerkesen ne keshillin bashkiak per banese.Pretendimeve te tij iu pergjigj Bardhyl Lohja Kryetare I keshillit bashkiak .Pika 2 per shqyrtimine dhenjeve te titujve nderit te shtyra nga mbledhja e kaluar kaloi me votim te hapur pavarsisht nderhyrjeve .Nderkohe pika 4 per per dhenjen me qira ne favor te akademise se arteve,mjediset e Galerise se arteve Shkoder u miratuar me nderhyrjen e kryetarit te Bashkise, Lorec Luka.Nderkohe keshilltari Brilant Ciroka, u shpreh i pakenaqur per menyren se si u miratuan disa vendime. Ai tha se pika 3 per rialukimin e fondeve, nuk pati vleresimin e duhur:Ndonese replikat ishin te shumta ne kete mbledhje, ato nuk u bene pengese qe ne perfundim te miratoheshin projektvendimet e paraqitura.

Lexoni dhe kete

DITA E DREJTESISE NE GJYKATEN E APELIT SHKODER

Me rastin e 105 vjetorit të krijimit të ditës së drejtësisë, në Gjykaten e Apelit …