Breaking News

KESHILLI KOMBETAR I PARTISE DEMOKRATIKE

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në fjalën e tij para anëtarëve të Këshillit Kombëtar të PD, tha se kjo forcë politike ka si detyrë historike të kthejë besimin e shqiptarëve se Shqipëria mund të kthehet në një vend normal. Ndryshimi i politikës është sot mision kombëtar: nuk mund të ketë më as vonesa dhe as shtirje, makiazhe dhe fasada. Fasadat janë vetëvrasëse, makiazhet janë fatale, theksoi Basha.

Sipas Bashës, mungesa e shkollimit cilësor, mungesa e shëndetësisë së sigurt dhe mbi të gjitha mungesa e mundësive për të punuar, për një jetë të përmbushur po i shtyn prindërit të nxisin fëmijët të largohen nga vendi.

Lexoni dhe kete

“SHKODRA NUK MUND TE LEJOJE KETE MODEL QEVERISJE”

Shkodra nuk mund të lejojë ketë model qeverisje dhe shteti ka rënë. Kështu shprehet kryetari …