Breaking News

“KESHILLTARE BASHKIAKE” PER NJE DITE

Nxënës të klasave të pesta të shkollës “Ndre Mjeda” të qytetit të Shkodrës vizituan këtë të hënë mjediset e Bashkisë së Shkodrës. Ata kanë mbushur sallën e Këshillit Bashkiak, ku për rreth një orë, ishin “këshilltarët bashkiakë” që i bënë pyetje kryetares Voltana Ademi dhe sekretarit Suel Hadri.

Ajo që u vu re ishte informacioni që nxënësit kanë për Bashkinë e Shkodrës, funksionimin e saj dhe atë çfarë ofron ajo për qytetarët.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …