Friday , 23 October 2020

KESHILLTARET E PD- se KERKOJNE ZEVENDESIMIN E SPATHARIT DHE POPAJT

Debatet kane qene te pashmangshme edhe ne mbledhjen e keshillit bashkiak ne Malesi te Madhe. Keshilltari i djathte Gjovalin Veshtaj ka kerkuar zevendesimin e keshilltareve Pjerin Spathari dhe Viktor Popaj pasi nuk perfaqesojne me partine demokratike, pasi keto dy keshilltare bejne pjese ne administraten e Bashkise Malesi e Madhe.

Ndihma ekonomike si dhe problemet me furnizimin me energji elektrike ne fshatra kane qene shqetesim per keshilltaret.

Ne fund te mbledhjes jane miratuar te gjitha pikat e rendit te dites perkatesisht, miratimi i ndihmes ekonomike dhe paaftesise per muajin Shtator 2016, demshperblimi i kater familjeve per fatkeqesite natyrore ,kerkese per miratimin ne ndryshimin e niveleve te pages.

Lexoni dhe kete

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit …