KESHILLTARET E PRESIDENTIT, VIZITE NE SHTEPINE E FLORENC BEQIRAJT

Nje perfaqesi e Presidentit te Republikes, Ilir Meta, kane zhvilluar nje vizite kete te diele ne familjen e Florenc Beqirajt ne Shkoder. Tedi Blushi, ne emer te presidentit Meta garantoi se trupi i pajete i Florencit do te vij sa me shpejt drejt Shqiperise. Blushi tha se presidenti gjithashtu ka mbajtur kontakte me autoritetet shteterore franceze dhe shqiptare per zbardhjen e rrethanave qe cuan ne humbjen e jetes se florencit.

Ne bashkebisedim me keshiltlaret e presidentit, e ema e Florencit, tregoi telefonaten e fundit me djalin e saj.

Dy keshilltaret e presidentit, Tedi Blushi dhe Ylli Asllani, gargantuan se ngjarja e rende me viktimen Floren Beqiraj do te zbardhet shume shpejt.

Lexoni dhe kete

DITA E DREJTESISE NE GJYKATEN E APELIT SHKODER

Me rastin e 105 vjetorit të krijimit të ditës së drejtësisë, në Gjykaten e Apelit …