Monday , 26 October 2020

KESHILLTARI I PD- se: UJESJELLES-KANALIZIME, SHKEL KODIN E PUNES

Ndermarrja e ujesjelles-kanalizime ka nisur aksionin e shkarkimeve nga puna te punonjesve, kryesisht ne njesite administrative. Akuza erdhi nga keshilltari demokrat Isuf Meta, i cili kerkoi nga ujesjellesi qe te menaxhoje sic duhet kete ndermarrje, pasi edhe investimet gjate ketyre muajve jane ne nivel 0.

Meta po ashtu beri me dije se kjo ndermarrje po shkel kodin e punes, pasi te vetmin punonjes qe ka ne njesine Berdice e mban ne pune 24 ore.

Nuk eshte rasti i pare ky qe ndermarrja e ujesjelles kanalizime ndeshet me akuza ne mbledhjen e keshillit bashkiak, por kete here akuzat e drejtperdrejta kane qene nga vete keshilltaret e djathte. Po ashtu here pas here kjo ndermarrje eshte akuzuar nga keshilltare te ndryshem edhe per fryerje te administrates.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …