Friday , 3 December 2021

KËSHILLTARI KOKAJ, ME KËRKESË TË VEÇANTË NDAJ INSTITUCIONEVE

Pasditën e së hënës është organizuar mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Shkodër. Një mbledhje që u shty për shkak të mungesës së këshilltarëve në ditën që kryeministri Rama zhvilloi takimin elektoral në Shkodër, ndërkohë opozita një protestë. Por, para diskutimit të pikave të rendit të ditës, këshilltari Gasper Kokaj, propozoi për hartimin e një rezolutë ku ti bëhet thirrje institucioneve shqiptare për të gjetur një rrugë për të shkuar të gjithë në zgjedhje të gjitha partitë politike.

Por, këshilltarja Greta Bardeli tha se nuk marrim përgjigje për rezolutat që dërgojmë.

Nga 19 pika në rendin e ditës, vetëm 4 nuk arritën të miratoheshin, ndërkohë në fund u miratua edhe akordimi i titujve nderi për disa figura të njohura në Shkodër.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …