Wednesday , 12 August 2020

KESHILLTARI LEKA: TURIZMI, NE SHKODER KA NJE SERE PROBLEMESH

Ka zgjedhur diten nderkombetare te turizmit Keshilltari i Levizjes Socialiste per Integrim Sokol Leka per te evidentuar disa nga problematikat me te cilat perballet turizmi ne qytetin e Shkodres.Pas keshilltarit Fatlum Nurja edhe keshilltari Leka ka pranuar se me Velipojen eshte shkelur ligji, dhe mbi te gjitha nuk ka patur asnje investim.

Ndersa mbledhja e komisioneve te keshillit te bashkise Shkoder mund te quhet deshtim, ne harkun kohor te 1 vit e gjysem komisioni i turizmit eshte mbledhur vetem 1 here

Turizmi ne Shkoder vijon te jete ne hapat e pare te nje sfide ku Bashkia synon qe deri ne fund te vitit te hape edhe 2 zyra te tjera informimi.

Lexoni dhe kete

BECI: SITUATA ME COVID-19 NË SHKODËR ËSHTË PROBLEMATIKE

Situata në Shkodër është problematike nga Covid-19, teksa është rrethi i dytë më i prekur …