KESTI I TRETE PER FAMILJARET E TE PUSHKATUARVE POLITIK DIGJET KETE VIT

Nje pjese e familjareve te pushkatuarve politik gjate kohes se komunizmit jane prej 6 vitesh ne pritje te kestit te trete. Nje fakt i tille behet i ditur nga kryetari i shoqates se te perndjekurve politik, dega Shkoder, Zenel Drangu. Sipas tij, edhe kete vit ky kest nuk do te jepet dhe e sheh te pamundur per shkak se nxjerrin justifikim dokumentacionet.

Sipas Drangut, ato familjare qe jane ne rregull me dokumentat duhet tu shperndahen sa me pare kestet dhe te mos i sorollasin per ceshtje dokumentacionesh.

Lexoni dhe kete

INFRASTRUKTURA NE LEZHE E AKSESUESHME PER INVALIDET

Trotuaret e qytetit të Lezhës tashmë do të jenë lehtësisht të aksesueshme edhe për përsonat …