Wednesday , 24 January 2018

KETE VIT, DYFISHIM TE RRITJEVE TE PUNESIMIT NE SHKODER

Kerkesat per punesim sezonin e veres kane qene njesoj si nga meshkujt ashtu edhe nga femrat, por gjate sezonit ka pasur me shume punesime te meshkujve, sidomos ne zonen e Velipojes. Nje gje e tille behet e ditur nga drejtorja e Drejtorise Rajonale te Punesimit Shkoder, Rozafa Zmijani, qe shton se ka pasur dyfish rritje te punesimit kete vit si pasoje e ndermjetesimit te zyres se punes me bizneset.

Zmijani thekson se ka interes te bizneseve per te bere oferta dhe per te gjetur pune-kerkues te zyra e punes.

Ne fund, drejtorja e zyres se punes Shkodres ben me dije se prane kesaj zyre aktualisht ka oferta per ekonomiste, edukatore dhe mekanike.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …