Friday , 19 January 2018

KISHA ORTODOKSE KREMTON MESHEN NE DITEN E KRISHTLINDJES

Kisha Ortodokse ne qytetin e Shkodres ka kremtuar mëngjësin e 25 dhjetorit me meshe të shenjte ditën e Krishtlindjes. Dhjetra besimtarë i jane drejtuar katedrales se ortodokseve ne Shkoder ndersa mesha e shenjte eshte udhehequr nga famullitari I kesaj kishe At Nikolla Petani.

Gjate kesaj meshe, At Kozma Prifti, Ndihmes i Kryepeshkopit ne Tirane,  ka percjelllur mesazhin e krishtlindjes.

Krishti u lind, e me te u lind shpresa e botes u shpreh At Petani.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …