Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

KLOSI: SHQIPËRIA DO TË KETË TURISTË

Ministri i Turizmit, Blendi Klosi, ka zhvilluar një takim me përfaqësues të Shoqatës së Restoranteve Turistike në vend, për të dëgjuar shqetësimet e tyre në nisje të sezonit turistik.

Klosi tha se Shqipëria është vendi i parë në Rajon që hap kufijtë tokësorë që më 1 Qershor që turizmi të rigjallërohet. Klosi premtoi se Shqipëria do të ketë turistë.

Sipas Klosit është koha që të vendosen rregulla e norma të reja sipas kushteve që na dikton COVID 19, që e mbrojnë turizmin.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …