KODHELI: DO ZBATOHET STATUTI, POR NUK KA ZGJEDHJE

Nese duhet te kete gare per kreun e Partise Socialiste te Shqiperise ka foluredhe Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli. Ajo flet edhe per respektim te statutit te partise,por nuk ngurron te deklaroje se vendimi i marre ne Asamblene Socialiste nuk do te ndryshojeas pas kongresit te partise.
Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli ishte ne Lezhe per te ndjekur nga afer zgjedhjet qe po
kryhen ne kete njesi vendore per delegatet e kongresit.
Nga lezha do te dalin 6 delegate ngavotimi i rreth 600 anetareve te Partise Socialiste me te drejte vote.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 25 PRILLIT, BILANCI PËR KRIMET ZGJEDHORE

Prokuroria e Përgjithshme përmes një deklarate me shkrim, ka reaguar në lidhje me krimet zgjedhore, …