KOKAJ: DREJTUESIT E BASHKISË MALËSI E MADHE JANË VETË KORONAVIRUSI

Kryetari i Partisë Demokratike në Malësi të Madhe, Anton Kokaj, është i ashpër në deklaratat e tij ndaj drejtuesve të Bashkisë Malësi e Madhe, kjo për shkak të keq-menaxhimit gjatë këtyre viteve, e sidomos tani në periudhën e pandemisë, nga ky institucion.

Sipas tij, drejtuesit e bashkisë janë vetë koronavirusi dhe menaxhimi i vetëm i tyre janë tenderat…

Kokaj ka një apel për banorët e Malësisë së Madhe.

Në fakt, rastet e shumta me Covid-19 nuk kanë munguar në Malësi të Madhe, e konkretisht edhe në institucionin e bashkisë.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT NË BASHKINË LEZHË, JA ÇFARË KËRKON GJYKATA E LEZHËS

Pas ankimimit të paraqitur nga PD Lezhe, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë ka vendosur shfuqizimin …