KOMEDIA “BOING BOING” VIHET NE SKENEN E TEATRIT “MIGJENI”

E shkruar nga Mark Kamelot dhe me regji të Kiço Londos, mbrëmjen e së Mërkurës është vendosur në skenën e teatrit “Migjeni” komedia “Boing Boing”. Një komedi brilante me pjesëmarrjen e një kaste të mrekullueshme të aktorëve të njohur të vendit tonë. Regjisori Kiço Londo u shpreh i kënaqur me pritjen e komedisë nga publiku shkodran.

Edhe për aktorët, pritja që publiku shkodran i bëri kësaj komedie i ka lënë të kënaqur.

Komedia “Boing Boing” do të jepet edhe për dy netë të tjera me rradhë në skenën e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“BALADE PER TARTIN E SPAÇIT”

Kishte zgjedhur Vendin e Dëshmisë dhe Kujtesës në qytetin e Shkodrës për të promovuar librin …