Breaking News

KOMEDIA “LUFTA E PAQA….. PA PILAF” NE TEATRIN “MIGJENI”

“Lufta e paqa….. pa pilaf” është titulli i komedisë më të re që do të vendoset në skenën e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës. Problemet e familjes dhe dhuna e shfaqur brenda saj vijnë në këtë komedi të shkruar nga At Valentin Rroku dhe me regji të Bruno Shllakut. Ky i fundit thotë se të punosh me këto njerëz diçka mund të mësosh prej tyre.

Ndërkohë, aktorët folën për këtë komedi dhe i bënë thirrje publikut shkodran të jetë i pranishëm në teatër.

Kjo komedi ka premierën në 15 Maj, por do të shfaqet për 5 netë më rradhë në skenën e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës.

 

Lexoni dhe kete

“JUGORI” I FASBINDER, PREMIERE ME 21 DHJETOR NE TEATRIN “MIGJENI”

“Jugori” i shkruar nga Rainer Werner Fassbinder do vij si premire ne Teatrin “Migjeni” ne …