Sunday , 17 February 2019

KOMISARIAT I RI I POLICISE NE VAU DEJES

Brenda pak kohësh, në Bashkinë Vau Dejës do të ndërtohet Komisariati i ri i Policisë në këtë zonë. Një fakt i tillë u konfirmua gjatë vizitës së Ministrit të Brëndshëm Sandër Lleshaj, i cili u takua me Kryetarin e Bashkisë Vau Dejës Zef Hila. Në fokus të këtij takimi ka qënë rritja e rolit të Policisë së Shtetit në zonë, si dhe zgjidhja e problematikave të rendit që kanë shqetësuar komunitetin.

Gjatë këtij takimi u vendosën pikat e bashkëpunimit mes institucioneve, Bashkisë Vau Dejës dhe Policisë së Shtetit si partner të përbashkët për ti shërbyer komunitetit të zonës.

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …