Breaking News

KOMISARITI I POLICISE NUK OFRON SHERBIMET E DUHURA

 

Pajisja me kupona per mjete identifikuese si karte apo pasaporte eshte kthyer ne nje makth per qytetaret. Me dite te tera ne diell prane komisariatit te policise per te marre leter njoftimet e nevojshme. Qyetaret jane ndeshur me nje sherbim aspakt normal. Ata nuk lejohen qe te presin ne ambjentet e brendshme e po ashtu nuk ka asnje sqarim per ta. Kjo I detyron qe per parregullsi te rikthehen serish diten pas ardhese

Drejtoria e policise qarku Shkoder nuk ka marre asnje mase qe kete sezon emigrantet te kene lehtesira ne pajisjen me kupona e nevojshem. Ne temperature qe kane arritur vlerat maksimale qytetare se bashku me femije presin me ore te tera prane komisariatit te policise I cili duket se nuk ka bere asnje levizje apo plan per nje sherbim te rregullt dhe normal.

Formulari i vetdeklarimit drgohet me shkres prcjellse zyrtarisht nga ana e komisariatit t policis n Zyrn e Gjendjes Civile edhe ne kete pike qytetaret shprehen se ka mjaft vonesa dhe kthimin e pergjigjes n t ciln qytetari do t bj aplikimin/riaplikimin pr pasaport biometrike. Duke bere keshtu qe kalvari I mundimeve te shkoje edhe me tej pasi qytetaret rikthen me dite te tera per kryerjen e veprimeve te nevojshme. Kjo ne mungese sherbimi nga ana e komisariatit te policise e po ashtu edhe mungese e plote informimi e transparence.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë …