Tuesday , 22 October 2019

KOMUNA RRETHINA MES MBETURINASH

Kjo eshte pamja e cila te ofrohet sapo kalon uren e bardhajve. Mbeturina qe jo vetem kundermojne ere te keqe dhe I japin nje imazh jot e pershtatshem kesaj zone por qe rrezikon te perhape edhe epidemic. Ky shqetesim eshte shprehur nga banoret e Fshatit Bardhaj te cilet shprehen te pa kenaqur me punen e komunes.

Mbeturinat kane qene nje problem I vazhdueshem per komunen rrethina. Ndonese kryetari I kesaj komune me pare ka theksuar se mbeturinat jane pastruar ato serish japin kete pamje.

Ndersa me heret komuna rrethina eshte gjobitur edhe nga inspektoriai I mjedisit pasi lejon mbeturinat qe te hidhen vend e pa vend. Disa dite me pare kjo komune tha se ka pastruar edhe mbeturinat te cilat ne fakt I takojne bashkise Shkoder qe ti pastroje. POr qe harron mbeturinat qe ajo ka ne pergjegjesi.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …