Tuesday , 22 October 2019

Komunat lidhin kontrata per menaxhimin e mbetjeve

Kane lidhur kontrate me lanfildin e Bushatit per menaxhimin e mbetjeve. Kjo ka ardhur pas mases administrative qe moren bashkia Shkoder dhe 11 njesi te tjera vendore per keq menaxhim te mbetjeve. Kontrata eshte lidhur nga Komuna Postrribe dhe ajo e Dajit ndersa ne tentative eshte edhe komuna Rrethina.

Megjithate problematike mbetet Bashkia Shkoder ndonese ka nje kontrate ekszostuese me landfildin serish ajo nuk I menaxhon mbetjet urbane dhe ato inerte

Terthorja gjithashtu ka bere te ditur qe njesite vendore nuk bejne sa duhet per te mbajtur paster mjedisin. Ndersa inspektimet do te vazhdojne duke paralajmeruar edhe masa te tjera ndeshkuese.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …