KOMUNITETET FETARE UROJNE KURBAN BAJRAMIN

Festa e kurban bajramit eshte uruar edhe nga komunitetet fetare ne Shkoder. Arqipeshkevio metropolitan Shkoder Pult Imzot Angelo Massafra zgjodhi qe krahas urimit tradicional te beje edhe nje apel, per mbrojtjen e tokes, pasi ajo po digjet tha Arqipeshkevi

Famullitari i kishes ortodokse ne Shkoder At Nikolla Petani ne urimin e tij e vuri theksin tek harmonia nder-fetare qe ekziston ne Shkoder

Komunitetet fetare u priten nga perfaqesuesit e myftinise Shkoder ne viziten e tyre tradicionale.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …