Wednesday , 27 June 2018

KOMUNITETI EGJIPTIAN NE SHKODER, I LENE NE HARRESE NGA PUSHTETI LOKAL

Komuniteti Egjiptian afer Ures se Vjeter te Bunes ne qytetin e Shkodres duket se eshte lene ne harrese nga Bashkia Shkoder. Vete banoret e ketij komuniteti e vene ne dukje nje fakt te tille. Ato shprehen se kane marre premtime per te rregulluar shtepite, per te sjellur ujin e pijshem, por asgje nuk eshte bere.

Pime uje nga Buna, eshte papranueshme nje situate e tille dhe nuk na merren parasysh kerkesat theksojne banoret.

Pra, uji i pijshem, ndihma sociale dhe strehimi jane tre problemet kryesore te ketij komuniteti. Probleme qe nese nuk do te zgjidhen do te bejne qe keto banore te organizojne protesta para Bashkise Shkoder, madje qe te Henen.

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …