Breaking News

KOMUNITETI ROM, NJE TJETER PROBLEM NE TRAFIKUN E SHKODRES

Levizja ne rruget e qytetit te Shkodres eshte teper e veshtire ne keto dite te muajit Gusht. Situata veshtiresohet me shume ne daljet e qytetit te Shkodres. Rradhe te gjata krijohen ne afersi te Ures se Bahcallekut dhe Ures se Re te Bunes. E si te mos mungonte edhe trafiku nje tjeter problem jane edhe banoret e komunitetit rom. Keto te fundit dalin te lypin te holla prane drejtuesve te automjeteve. Pamjet e deshmojne nje fakt te tille.

Kesisoj, drejtuesit e automjeteve pervec se detyrohen te presin per disa minuta ne rradhe perballen edhe me nje fenomen te tille. Rradhet e gjata krijojne problem serioz edhe per ambulancen apo per zjarrefikset, qe bllokohen shpesh here mes trafikut. Ajo qe duhet theksuar eshte se trafiku i renduar krijohet vetem nga automjetet qe duan te dalin nga qyteti i Shkodres. Pasi, krejt e kunderta ndodh me automjetet qe hyjne ne Shkoder. Ne kete korsi nuk krijohet aspak trafik dhe qarkullimi i atuomjeteve vijon normalisht.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë …