Breaking News

KONCERT ME PERSONAT ME AFTESI TE KUFIZUAR

Edhe në famullinë e Shkodrës është organizuar një koncert artistiko-kulturor nga 3 organizatat që bashkëpunojnë me kishën katolike të Shkodrës dhe që kujdesin për personat me aftësi të kufizuar. Drejtori i projektit “Shpresa” Luigj Mila tha se ideja është për t’i dhuruar një ditë ndryshe këtyre personave në atmosferën e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri.

Gjatë këtij aktiviteti nuk munguan interpretime poezish, këngë por edhe pjesë baleti me motive popullore nga vajzat dhe djemtë.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …