Wednesday , 18 September 2019

KONCERT NE KATEDRALEN E “SHEN SHTJEFNIT” SHKODER

Katedralja e “Shën Shtjefnit” në Shkodër organizoi pasditën e së shtunës një koncert muzikor me rastin e festës së Krishtlindjes. E veçanta e këtij konceti ishte kori i përbërë nga fëmijë dhe të rritur e pleq të kishës katolike Shkodër.

Për këtë foli edhe famullitari i Kishës katolike Shkodër, Dom Vlash Palaj, i cili dha edhe urimin e tij për festën e Krishtlindjes.

Kisha Katolike do të organizojë të tjera aktivitete me rastin e festave të fundvitit, Krishtlindje dhe Viti i Ri.

Lexoni dhe kete

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR LIMFOMAT

15 shtatori ka shënuar ditën botërore të ndërgjegjësimit për limfomat. Limfoma është kanceri që prek …