Friday , 21 February 2020

KONCERT PËR FESTËN E KRISHTLINDJES

Famullia e Shën Shtjefnit Shkodër ka organizuar një koncert me rastin e festës së Krishtlindjes. Koncerti titullohej “Rreth kësaj foshnje plot hare, e naltojmë një këngë të re”. Famullitari i Shkodrës, Dom Vlash Palaj përcolli mesazhin e tij me rastin e festës së Krishtlindjes.

Ai shtoi se duhet të këmbëngulim shumë tek vlera e familjes pasi është streha e secilit ku mund të gjejmë ngrohtësinë e duhur.

Koncerti u organizua në sallën kardinal Mikel Koliqi pranë famullisë së Shën Shtjefnit Shkodër.

Lexoni dhe kete

“TURQISHTJA DHE SHQIPJA, MË SHUMË SE 4000 FJALË TË PËRBASHKËTA”

Turqishtja dhe shqipja përmbajnë më shumë se 4 mijë fjalë, shprehje dhe idioma të përbashkëta. …