Wednesday , 20 June 2018

KONCERT PERMBYLLES NE SHKOLLEN “PRENKE JAKOVA”

Ne mbyllje te ketij viti dhe festave, shkolla e mesme artistike “Prenke Jakova” ka organizuar kete te Enjte nje aktivitet ne sallen e koncerteve “Gjon Kapidani”. Nje koncert i organizuar nga drejtoria e pergjithshme me ate te muzikes dhe piktures. Organizatoret folen rreth ketij koncerti dhe risine qe ai sjell.

Nxenes te kesaj shkolle performuan live me kenget e tyre para mesuesve dhe nxenesve te tjere te kesaj shkolle.

Lexoni dhe kete

“AHENGU SHKODRAN DHE TRANSFORMIME TE TIJ NE PERIUDHEN SOCIALISTE”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« programit tĂ« bisedave pĂ«r artin, kĂ«tĂ« tĂ« mĂ«rkurĂ« u zhvillua takimi i …