Wednesday , 17 January 2018

KONCERTI FESTIV “VIT TE MBARE O SHKODER”

Nen moton e mesazhit te shenjterise se tij, Papa Francesku, “Migrantet dhe refugjatet, burra dhe gra ne kerkim te paqes”, pasditen e se Henes u organizua koncerit festiv me titull “Vit te mbare o Shkoder”. Nje koncert qe u organizua ne ambjentet e teatrit “Migjeni” me rastin e Dites Boterore te Paqes. Te pranishem ne kete koncert ishin edhe arqipeshkvi i dioqezes Shkoder – Pult, Imzot Angelo Massafra, famillullitari i kishes ortodokse Shkoder, At Nikolla Petani dhe drejtues te pushteti lokal.

Koncerti festiv u organizua fale bashkepunimit te arqipeshkvise Shkoder-Pult, organizates Drejtesi dhe Paqe, Karitasit Shqiptar dhe Komunitetit Sant Exhidio.

Lexoni dhe kete

“ARTEFAKTE KASTRIOTIANE NE MUZEUN E SHKODRES”

Lidhja e tij me Gjergj Kastriotin Skenderbeu është mjaft interesante, dhe 9 vite ka punuar …