Wednesday , 25 November 2020

KONFERENCE MBI PROJEKTIN “ADRIGOV”

Bashkepunimi territorial ne makro- rajonin Adriatiko-Jonian dhe strategjia e lidhjes se rajoneve ka qene ne fokus te konferences se zhvilluar gjate te se Merkures. Kryetarja e keshillit te qarkut Shkoder Greta Bardeli tha se projekti Adrigov ka sjelle nje zhvillim te metejshem te rajonit te Shkodres.

Kryebashkiakia Voltana Ademi ne fjalen e saj theksoi se rendesia e projektit qendron tek bashkpunimi i niveleve qendrore, lokale me komitetin e nivelit Europian.

 

Pjese e konferences kane qene edhe perfaqesues te ambasades Italiane si dhe universitetit “Luigj Gurakuqi”

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot pĂ«rballemi me sfida tĂ« shumta, me goditje ndaj fesĂ« tonĂ«, siç janĂ« edhe fushatat …