Friday , 23 October 2020

KONFERENCE NE KUADER TE DITES SE TURIZMIT

Ne kuader te dites nderkombetare te turizmit eshte zhvilluar konferenca 2 ditore me teme “Zhvillimi Turizmit ne Zonat e Mbrojtura”. Drejtori i agjensise se zonave te mbrojtura Zamir Dede tha se do te elen 2 zyra informimi e po ashtu do te vendosen 25 tabela infomruese.

Nga ana e saj Kryebashkiakia Voltana Ademi tha se liqeni i Shkodres shihet si mundesi zhvillimi.

Pjese e konferences ishte edhe panairi i turizmit ndersa referuan kooperacioni italian per zhvillim si dhe perfaqesues te minbistrise se turizmit.

Lexoni dhe kete

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit …