Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

KONFLIKT PER SHKALLEN METALIKE TE URA E THIVE

Një shkallë emergjence ka shkaktaur konflik mes kushërinjëve Gjeluci në lagjen Ndoc Mazi të Shkodrës. Një padi për ndërtim pa leje ka cuar policinë bashkiake dhe inspektorjatin bashkiak të ndrëtimit për heqjen e kësaj shkalle metalike e cila ndodhet në katin e tretë të godinës, cka ka prodhuar edhe konflikt mes pronarëve dhe inspetorëve ndërtimorë.

Nga ana tjetër Ester Gjeluci shprehet se për cështjen në fjalë mes Bashkisë dhe familjes së saj ka një process gjyqësor dhe se shkalla e vendosur është metalike dhe e çmontueshme, ndërsa shërben si shkallë emergjence për katin e tretë të godinës.

Vendimi I egzekutimit në lidhje me shkallen e vendosur në godinen e familjes Gjeluci do egzekutohet pas vendimit të gjykates. Pasi çështja është në gjyq dhe pritet vendimi.

Lexoni dhe kete

HARROHET 14 JANARI NE SHKODER

Me 14 janar të vitit 1990 disa të rinjë të Shkodrës si Rin Monajka, Dedë …