KONKURSI I “FJALES ARTISTIKE 2018”

Prej disa ditësh pranë Qëndres Kulturore të Fëmijëve Shkodrës ka startuar konkursi tradicional i “Fjalës Artistike 2018”. Pas fazës së parë të zhvilluar në shkolla, tashmë ky konkurs ka hyrë në fazën e dytë të tij dhe po zhvillohet në ambjentet e QKF-së. Specialisti pranë QKF Shkodër, Miri Gjurgjej, flet për qëllimin e këtij konkursi dhe tregon se deri tani kanë marrë pjesë 15 shkolla.

Në këtë konkurs marrin pjesë të gjitha shkollat e Bashkisë Shkodër, ndërkohë të premten do të startojë edhe faza e tretë.

Lexoni dhe kete

RRITJA E ÇMIMIT TË NAFTËS, KONFINDUSTRIA KUNDËR BALLUKUT

Konfindustria shprehet e shqetësuar lidhur me nismën e fundit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, …