KONKURSI I HISTORISË MES SHKOLLAVE TË SHKODRËS

Këtë të mërkurë është zhvilluar finalja e konkursit në lëndën Histori, në kuadër të 75-vjetorit të çlirimit të Shqipërise. Vlen të theksohet se u zhvillua një kompeticion i fortë mes gjimnazit “28 Nëntori” dhe “Haxhi Sheh Shamia”, ku nxënësit e përgatitur dhuruan momente të bukura.

Në fund fitues doli gjimnazi “28 Nëntori”, që do përfaqësojë shkollat e Shkodrës në nivel rajonal.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …