Breaking News

KONSTITUIMI I KESHILLIT BASHKIAK NE KURBIN, REAGON PD

Konstituimi i Këshillit Bashkiak në Kurbin dhe betime i kryetares Majlinda Cara ishte një turp dhe veprim antiligjor. Reagimi ka ardhur nga dega e Partisë Demokratike në Kurbin sipas të cilës në këtë bashki nuk kanë votuar më shumë se 5% e qytetareve me 30 qershor, ndërsa pjese e votimit rezultojnë dhe përsona që jetojnë jashte vendit.

Ndërkohë në lidhje me votimet e 30 qershorit në Kurbin prokuroria ka nisur hetimet pas kallëzimit të bërë nga kandidati i Bindjes Demokratike Edmond Piroli.

Lexoni dhe kete

PS SHKODER, ME MENDJEN TE KESHILLI

Me 19 gusht është njoftuar nga Prefekti I Qarkut Shkodër mbledhja e konstituimit të Këshillit …